HOME ABOUT US OUR STAFF SERVICES CONTACT US
 

Bine ai venit la Queen Liz

Noi recrutam si plasam forta de munca de care AI NEVOIE!
Suntem una dintre companiile implicate in domeniul Crewing-ului si al plasarii fortei de munca la nivel mondial. Ne-am specializat in oferirea tuturor categoriilor de forta de munca, din surse locale, conform specificatiilor clientilor.

Obiective
v Agentia are ca obiectiv fundamental dezvoltarea unei relatii de succes cu clientii nostrii.
v Oferirea de servicii impecabile ce se supun standardelor mondiale in identificarea si recrutarea celui mai bun personal disponibil pe piata locala.
v Continuarea traditiei de a oferi servicii eficiente pentru asigurarea unei legaturi fructuoase intre candidati si client prin aplicarea unor standarde ferme.

Valori
Colaboram numai cu companiile ce ne intaresc convingerea ca pot oferii candidatilor nostrii bun loc de munca. De aceea, candidatii pot contribui la sucesul acestor companii. Vom gasi candidatilor un loc de munca intr-o companie de incredere, ce se portiveste pregatirii si nevoilor profesionale.

Sediul firmei este in Constanta, Romania, la malul Marii Negre. Cu o echipa motivata si bine pregatita, asiguram cele mai bune servicii clientilor nostrii intr-o maniera profesionala.

Avantajele QL
v Raspundem eficient si repede cerintelor clientilor nostri.
v Facilitati de comunicare excele
v Abilitatea de a organiza interviuri intr-un timp foarte scurt.
v Servicii la costuri rezonabile.

In orice moment, contactarea noastra nu va fi o problema. Suntem conectati cu orice parte a lumii prin toate mijloacele de comunicare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne telefonati sau sa ne dati un email.

Contactati-ne la:

Tel:  00 4 0241 549744
        00 4 0241 512159
Fax: 00 4 0241 512830
Email: office@queenliz.ro

Addresa: Strada Eugen Lovinescu Nr.24
                             Constanta Romania

 
HOME