HOME ABOUT US OUR STAFF SERVICES CONTACT US
 

CREWING & MANPOWER AGENCY.
Queen Liz este o companie cu capital privat, principalul ei domeniu de activitate fiind distributia fortei de munca din domeniul navelor comerciale a marinarilor romani.


Queen Liz ofera armatorilor/administratorilor/agentilor si tuturor celor care ar putea fi interesati de SERVICII DE INCADRARE PERSONAL PENTRU NAVE CU MARFURI GENERALE, VRACHIERE, NAVE DE APROVIZIONARE, TANCURI (PRODUSE CHIMICE LPG/ LNG).
Noi oferim navigatori si specialisti care au o larga experienta in toate tipurile de nave.
Oferind sudori/lacatusieri, ingineri electronisti, masinisti pentru industria navala suntem capabili sa evaluam atat nevoile angajatorilor, cat si cele ale aplicantilor.
Avem un numar mare de ofiteri calificati, experimentati si personal nebrevetat, care este de asemenea familiarizat cu repararea navelor si a echipamentului pe mare. Acest lucru poate reduce armatorilor destul de mult din costul lucrarilor de reparare din docurile uscate.
Ofiterii nostri, bine instruiti in Academia Romana de Marina, respecta in totalitate cerintele IMO/STCW-95.
Ofiterii au in mod riguros o perioada de instruire de trei pana la cinci ani, cu o preioada aditionala de 12 luni de instruire la bordul navei, iar nebrevetatii au de asemenea o perioada de instruire de doi ani inainte de a ocupa pozitii la bordul navei.
Intregul personal stapaneste bine limba engleza, si detine documente care le poate certifica calificarea.

 
HOME